Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Andres Iniesta vs Cristiano Ronaldo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To są zupełnie dwaj różniący się od siebie piłkarze. Każdy z nich ma swój własny styl i nie można ich porównywać. Gdyby mieli grać razem to stworzyliby dobry duet - Iniesta dośrodkowanie do Ronaldo i piękne gole. :-)

Opublikowano

To są zupełnie dwaj różniący się od siebie piłkarze. Każdy z nich ma swój własny styl i nie można ich porównywać. Gdyby mieli grać razem to stworzyliby dobry duet - Iniesta dośrodkowanie do Ronaldo i piękne gole. :-)

Masz Like. Ale teraz coś ode mnie.

Dla mnie nie ma porównania. Andres jest takim typowym rozgrywającym, który gra na skrzydle. Dlatego mówi się, że to jest oszukany skrzydłowy ;).

Jeśli bym miał wymieniać zalety CR7 to jest ich wiele, np. Gra z główki, wolne, strzały z daleka, szybkość. Co do Iniesty to: podania, drybling i duży przegląd pola.

Tak jak mówiłem nie ma porównania dla tych piłkarzy, bo to dwa róże "światy".

NateRobinson_zps5c418c8c.png

Opublikowano

1367580920-U384748.png
Opublikowano

Ich dyspozycja i to kto jest lepszy zależne jest od formy dnia

Podobnie jak ta cała pseudo rywalizacja między Barcą a Realem ;)

Opublikowano

Nic więcej nie mam do dodania. Niemniej jednak Ronaldo jest lepszy od Iniesty i młodszy.

Opublikowano

Zrób ankiete, lepiej to będzie wyglądało.

Moim zdaniem - Cristiano Ronaldo : )

Opublikowano

Jak można porównywać piłkarza który gra wykładając innym pilki do tego który znajduje się w pozycjach do strzelania wykładanych piłek.

Opublikowano

Kaś sezonowiec, kibic ma szacunek do rywala.

Trudno ocenić który jest lepszy, bo podobni są na niewielu płaszczyznach. Ronaldo lepiej gra głową i jest szybszy z piłką, strzał też ma w sumie lepszy. Iniesta świetnie podaje, sporo potrafi zrobić z piłką na małej przestrzeni, dośrodkowywać też potrafi.

Więc wybór na Rafała Mroczka, zdecydowanie najlepszy tenisista od czasu Zbigniewa Bońka.

Opublikowano

Wiekszość porownuje Ronalda do messiego,Lecz tutaj jest pewne Fani Realu-Ronaldo Fani Barcy-Iniesta

Ja osobiscie wole Ronaldo:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...